Woensdag 21 november is de laatste mogelijkheid om de boekjes met verkochte loten van de Grote Clubactie in te leveren bij trainer Richard. De verkoop is tot nu toe heel goed verlopen. De tussenstand is 257 verkochte loten. Ruim 40 meer dan vorig jaar! Heb je nog ergens een boekje liggen? Neem mee naar de training of lever het boekje in bij het secretariaat van Chi-Do.

In een oranje gekleurde finale tot 70 kilogram van de Grand Prix The Hague won onze ambassadrice Kim Polling de strijd om de gouden plak van Sanne van Dijke. Drie wazari’s waren voldoende voor de winst, al was het aan het einde van de partij nog spannend toen beide judoka’s twee straffen achter hun naam hadden staan. Polling reageerde na afloop blij met haar winst in eigen land. “Vandaag ging alleen de finale goed, ik had moeite me te concentreren. Ik wilde gewoon winnen en ik ben blij dat ik vandaag kampioen ben geworden in Den Haag.” Polling was de eerste ronde vrijgeloot. Zij won achtereenvolgens van Taisia Kireeva (RUS) met twee maal waza-ari en een houdgreep en van Miriam Butkereit (GER) met een wazari. Chi-Do feliciteert Kim met dit geweldige resultaat!

Ook dit jaar houden wij de traditionele verkoopactie banketstaven. De opbrengst gebruiken we voor de activiteiten van de vereniging, zoals het Ot en Sientoernooi. De actie start op woensdag 22 november.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen neemt na de training een doos met banketstaven mee. De staven kosten € 3,00 per stuk. Verkoop de staven aan familie, vrienden, buren en bekenden.

De opbrengst kan de week daarop weer bij de training worden ingeleverd.

Indien je meer dozen wilt verkopen mag dat ook. Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we regelen een nieuwe doos.

(foto Dolf Ottens)

Tijdens het JBN opstaptoernooi in Roden was er een bijzonder optreden van Sterke Derk.Voordat de judoka's in actie kwamen werd door een demonstartie van Sterke Derk aan ouders en judka's uitgelegd wat de spelregels van het judo zijn. Daarna konden de judo's de strijd met elkaar aangaan. Ruim 150 deelnemers verdeeld over 24 poules verdeelden de medailles. Voor de mede organiserende judovereniging Chi-Do kwamen zes deelnemers in actie. Milan Kiemeney en Benjamin van er Veen waren het meest succesvol met een 2 plaats. Ook Luuk van der Pluijm was goed op dreef met een vierde plaats.Kasper Eldering en Melle Niermijer judoen heel verdienstelijk, maar kwamen door de zware tegenstand niet in aanmerking voor het podium. JBn en Chi-Do kijken terug op een geslaagd toernooi, waarbij bestuurslid Cees Roest van JBN Noord benadrukte bij de afsluiting dat het toernooi door de inzet van vele vrijwilligers tot een succes is geworden.

(foto Dolf Ottens)

(foto Johan de Groot)

De beste en talentvolste judoka’s van de wereld komen naar Den Haag voor The Hague Grand Prix! In het weekend van 17 tot en met 19 november 2017 strijden zo’n 450 deelnemers uit 70 landen tegen elkaar op de tatami in de schitterende Sportcampus Zuiderpark. Het prestigieuze toernooi maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale topjudo. Nederlands Kampioene Kim Polling, en oud judoka van Chi-Do neemt ook deel aan het toernooi. Zij komt zaterdag 18 november in actie in de klasse tot -70 kg. Kim is een van de ambassadeurs van het toernooi.Chi-Do wenst Kim heel veel succes bij The Hague Grand Prix.