Wat een verrassing na terugkeer van de vakantie. Ineens staat er een nieuwe dojo aan het Nijlandspark. En wat een enorme zaal! 300 vierkante meter is niet niks. De bouwers en vrijwilligers zien wel resultaat van hun werk.

 

Wat is er allemaal gedaan nadat het gebouw was gesloopt? Eerst zijn de funderingen aangelegd. Daarna heeft Kode Profiel de hal geplaatst. Vervolgens is met veel energie de riolering aangelegd. De grond was taai en de oude riolering zat verstopt. Maar het resultaat is goed want de eerste regenbuien zijn keurig afgevoerd via de nieuwe buizen. Binnen was de aanblik wel heel bijzonder. Een grote zaal zonder vloer heeft iets weg van een computergame met hindernissen. Gelukkig was al het hout op tijd binnen. Binnen een week lag de vloer er in. Wat een prestatie. Daarna is de afwerking gestart. De elektriciteit is aangelegd. De lelijke graffiti op de binnenmuur is verdwenen achter een gipswand en we kunnen nu vanuit de kantine rechtstreeks naar de dojo lopen. We zijn mooi op schema, maar er is ook nog veel te doen. Komende week wordt er gewerkt op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Vrijdag en zaterdag werken we overdag.

 

Foto: zaterdag 25 juli, de vloer ligt er bijna in!